Verveling? Wat is dat?

Verveling? Wat is dat?

Verveling? Wat is dat? Ik heb geen idee, haha.
Als ik eens niet weet wat ik moet doen, dan heb ik of te veel keuze of ik ben ziek.

Ook afgelopen tijd heb ik me niet verveeld.
Naast het schrijven (daarover verderop meer) zijn we er ook vaak op uit geweest.

Uitjes

Bijvoorbeeld naar Burgers Zoo met onze kleinzoon. Wat een prachtige dierentuin is dat.
Ik vermoed dat ik daar ooit als kind weleens ben geweest, maar daar herinner ik me niets meer van.

Stokstaartje in Burgers Zoo
Stokstaartje

En ook bezochten we Avonturenpark Hellendoorn. Ditmaal waren onze kleindochters van de partij.
Vroeger hebben we een aantal keer een abonnement op het park gehad en ik bleek het park nog verrassend goed te (her)kennen.
En ja, een van de allerleukste attracties blijft toch simpelweg de matjesglijbaan 🙂
Maar een ritje in de zweefmolen sla ik ook niet graag over.
Wat is jouw lievelingsattractie?

Zweefmolen Avonturenpark Hellendoorn

Hobby’s

Ons gezamenlijke uitje was gelijk een mooie gelegenheid om de shirtjes terug te geven die ik naar wens van de dametjes ‘beplotterd’ had (lees: met behulp van een snijplotter en een hittepers van een opdruk heb voorzien). Als extraatje maakte ik er een matchend shirtje voor de poppen bij.

Naast schrijven ben ik dus ook graag op andere vlakken creatief bezig, zoals bijvoorbeeld fotograferen, plotteren met mijn Silhouette Cameo 4 en afgelopen weekend heb ik ook de naaimachine weer eens op tafel gezet.
Wat zijn jullie hobby’s?

Schrijven

Op het moment lopen er verschillende schrijf- en redactieprocessen naast elkaar:

Vuurwerkramp Enschede

Naast mijn allereerste kinderboeken die door Uitgeverij De Toren opnieuw zijn uitgegeven (Gedropt en Teamwork) komt er ook een nieuw boek van mij uit. Hierin speelt de vuurwerkramp in Enschede een grote rol.
Gisteren was het precies 24 jaar geleden dat de wijk Roombeek ontplofte in een zee van vuurwerk. Dat lijkt best lang geleden, maar ik merk heel vaak dat men De Ramp in Twente en zeker in Enschede zelf nog lang niet is vergeten.

Iza

Voor Iza op ponykamp hoeft alleen de tekst op de achterkant van het boek nog geschreven te worden. Meestal levert mijn redacteur er een opzet voor aan en samen schaven we eraan tot we er tevreden over zijn.
Iza op ponykamp verschijnt in september 2024.

Iza op ponykamp

Tienermeidenboek

Benieuwd hoe het verder gaat met Tamar en Lydia uit Een nieuwe start en Een nieuw begin?
Als het goed is, kun je dat vanaf september lezen!
Er moet nog even flink aan gewerkt worden, maar we doen ons best.

Geluk te over

In december verschijnt bij Geluk te over bij uitgeverij Zomer & Keuning.
De eerste redactieronde is alweer achter de rug.
Een boek vers van de pers is natuurlijk altijd superleuk om cadeau te geven – cadeautip voor de feestdagen 😉

Geluk te over (roman)


Mijn leven na jou

Last, but not least: Mijn leven na jou, waarin Kimberley moet vluchten voor de man die haar in zijn macht had. Lukt het haar uit zijn handen te blijven en een nieuw leven op te bouwen?
Mijn leven na jou verschijnt over ongeveer 6 weken! – cadeautip voor de vakantie 😉
Vanochtend heb ik het omslag gezien. De tekst op de achterkant wordt nog iets aangepast en daarna kan het verhaal omgetoverd worden tot een echt boek.
Ik verheug me nu al op het moment dat de postbode met een doos vol boeken voor de deur zal staan en ik Mijn leven na jou voor het eerst fysiek in handen zal hebben.

Mijn leven na jou (roman)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *