Nieuwe boeken en een winactie

Nieuwe boeken en een winactie

Gek, thuiswerken voelt nu ineens heel anders dan vorige week toen de oproep om zoveel mogelijk thuis te werken nog niet gedaan was en de scholen nog open waren. Het zou voor mij geen verschil moeten maken, want ik werkte toch al thuis.

Toch?

Het gekke is dat het op de een of andere manier toch raar is.

Ach, misschien is het zo raar nog niet. Dit zijn tenslotte hele bijzondere omstandigheden.

Intussen komt de lente eraan. De vogels laten zich volop horen en de eerste vlinders zijn al voorbij gefladderd. De eerste was van het seizoen wappert aan de lijn. De mens komt tot stilstand, maar de natuur gaat gewoon haar gang. Nog even en dan zijn de velden geel van de paardenbloemen en ontvouwen de bomen hun blaadjes.

Een paar dagen geleden werd ik verrast door een prachtige, felle regenboog. Gods teken van trouw. Hij is erbij! Al loopt het ons uit de hand, Hem niet, daar mogen we op vertrouwen.

Het is zelfs een dubbele regenboog

De postbode wist me te vinden afgelopen week. Naast een paar pakketten voor de buren bracht hij ook de tweede druk van Battje en de bandenprikker en de tweede druk van Iza redt een veulen. Echt gaaf! Vooral Iza redt een pony was erg snel uitverkocht.

Ook de auteursexemplaren van Hostel aan zee, dat later deze maand verschijnt, kwamen binnen.

Verder ben ik niet alleen deze auteursblog begonnen, maar heb ik ook een nieuwe website gemaakt.

Reden genoeg voor een leuke winactie, toch?

Neem een kijkje op mijn nieuwe website www.lezenisdromen.nl en laat me via het contactformulier weten of je Iza redt een pony of Battje en de bandenprikker wilt winnen en waarom. Je mag meedoen voor jezelf, maar natuurlijk ook voor iemand anders.

Je kunt meedoen tot maandag 23 maart 2020 12.00 uur. In de loop van de middag worden de namen van de winnaars bekend gemaakt op de site.

(Uiteraard worden je gegevens na de actie verwijderd en zeker niet gedeeld met derden).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *