Kringen in het water – een voorproefje

Kringen in het water – een voorproefje

Eergisteren kwam ik thuis en vond een geheimzinnig pakje op tafel. Niet dat het pakje er nu zo verschrikkelijk geheimzinnig uitzag, maar ik had niets besteld en verwachtte dus ook niets.

O, dan voel ik me net een kind op Sinterklaasavond!

Ik pakte dus snel een schaar om de plastic bandjes die eromheen zaten door te knippen. Toen voelde ik het al: boeken!

En ja, hoor! Het waren de auteursexemplaren van Kringen in het water al!

Superleuk om ze nu al in handen te hebben. Het blijft toch altijd een feestje om een nieuw boek in handen te houden of in de winkel te zien liggen. Ik heb me ook voorgenomen om het nooit gewoon te gaan vinden, want wat is nu leuker dan alle feestjes vieren die je kunt vieren en te blijven genieten van de mooie dingen er zijn?

Recensie

Eén van de mooie dingen is de mening van de corrector die de drukproef van Kringen in het water doorgenomen heeft. Ik deel die graag met jullie: Wat een goed boek is dit, zeg! Alles valt mooi samen aan het eind en ook de boodschap gedurende het verhaal is geweldig! Het is goed geschreven en daardoor leest het zo heerlijk.

Daar word je toch heel blij van?

Pas geweigerd

Kringen in het water begint bij Suze, die door omstandigheden zo weinig geld heeft dat ze op gegeven moment aan de kassa staat en haar broodnodige boodschappen niet kan betalen. Haar pas wordt geweigerd. Een onbekende dame schiet spontaan te hulp en rekent voor haar af. Terugbetalen hoeft Suze het niet, nee, de dame vraagt haar om een keer iets goeds voor een ander te doen. Als Suze tijdens een verschrikkelijke storm daar de kans voor krijgt, vraagt ze precies dezelfde tegenprestatie en zo breiden de kringen zich uit.

Kringen in het water verschijnt in november als boek en als e-book en zal t.z.t. ook uitgegeven worden als boek met grote letters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *