Kleurplaten en gratis lezen in de Thuisbieb

Kleurplaten en gratis lezen in de Thuisbieb

Zowel voor Iza en de gewonde pony als voor Battje en de bandenprikker zijn kleurplaten gemaakt. Ze zijn nu onder het kopje downloads gratis te downloaden.

Valt jullie iets op aan de kleurplaat van Iza? Nadat de kleurplaat al gemaakt was, is er aan de cover van het boek nog iets veranderd. Zie je het verschil?

De campagne #IKLEESTHUIS gaat natuurlijk ook gewoon door nu de maatregelen rondom het coronavirus verlengd zijn tot 28 april. Mark Rutte was er ook heel duidelijk in op de persconferentie dat er ook daarna nog maatregelen blijven. Mogelijk blijven zelfs alle maatregelen gehandhaafd.

De bibliotheek werkt nu aan de app de Thuisbieb, waarin 100 jeugd- en volwassenen boeken gratis (dus zonder bibliotheekabonnement) te lezen zijn! Deze app is de App Store al gratis te downloaden. Binnenkort is de app ook beschikbaar in de Google Play Store. (Mocht de app niet werken dan moet je waarschijnlijk de app van de Vakantiebieb verwijderen en het dan opnieuw proberen).

Hier liggen de twee nieuwste delen van Bob Evers klaar om om te lezen. Elk jaar verschijnen er rond deze tijd twee nieuwe delen en ik kijk er altijd weer naar uit.

Wat lezen jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *