Je wilt ze de kost niet geven…

Je wilt ze de kost niet geven…

Mijn bureau staat voor het raam, zodat ik heerlijk peinzend voor me uit kan kijken als ik aan het nadenken ben wat de volgende zin moet worden. (Haha, wat een cliché, maar mijn schrijfbureau staat dus echt voor het raam.)

Wat ik daar al vanaf oktober zie, is een bouwplaats vanwege grootscheepse wegwerkzaamheden aan de weg die haaks op de onze staat. We zitten vlakbij het kruispunt en daar is een groot grasveld, ideaal dichtbij dus. Ik vind het ook wel leuk om die reuring een beetje te bekijken. Al die werkwagens die slepen met zand, grote en kleinere buizen, lantaarnpalen enzovoort enzovoort.

Nu is de weg voor ons al een paar weken afgesloten (en dat blijft ook nog wel even zo). Van te voren stonden er al borden dat de weg een periode afgesloten zou zijn. Op het moment dat het zover was, werd er een compleet woud aan gele omleidingsborden in de wijde omgeving geplaatst.

Duidelijk, zou je zeggen.

Blijkbaar niet, want je wilt ze de kost niet geven, die (ook nu de situatie al een aantal weken zo is) met flinke vaart hier aan komen rijden en rechtsomkeert moeten maken. Dan zijn ze zelfs ook al het bord voorbij dat de weg na 100 meter afgesloten is. De roodwitte hekken die dwars op de weg staan, zijn dan natuurlijk ook al prima te zien. En toch rijden ze door tot aan die hekken om te constateren dat ze er echt en echt niet langs kunnen… Menigeen lijkt behoorlijk gepikeerd, want dat rechtsomkeert maken, schijnt nogal eens met wild piepende banden te moeten gebeuren…

Tja, ik kan er wel om lachen, maar eigenlijk vind ik er ook wel wat van….

Mijn uitzicht

Boekennieuws

Ik kreeg tot twee keer toe onverwacht een pakket binnen. Het eerste was echt onverwacht. Het tweede eerder dan verwacht. Leuke verrassingen! Ik ben er blij mee en deel dat natuurlijk graag met jullie.

Derde druk Iza redt een veulen

In mijn postapp had ik al gezien dat er een pakket van uitgeverij Den Hertog in aantocht was, maar ik had geen idee wat erin zou zitten. Het volgende deel van Iza komt pas in september en, TADAAA nog een nieuwtje, als het goed is verschijnt dan ook het vervolg op Een nieuwe start.

Het geheimzinnige pakketje bleek een herdruk van Iza redt een veulen te zijn. De derde druk alweer! Superleuk. Heel gaaf dat de Iza-serie zo graag gelezen wordt.

Beschadigde tijd

Het tweede pakket, dat door een andere vervoerder geleverd werd, kwam onaangekondigd. Het bleek mijn 15e roman te zijn: Beschadigde tijd!

De verschijningsdatum van Beschadigde tijd is 29 maart 2022, dus ik had ze voor die tijd wel verwacht, maar niet nu al. Ook een leuke verrassing.

Het blijft bijzonder om je nieuwe boek voor het eerst in handen te houden en te constateren dat het er in het echt nog mooier uitziet dan op het plaatje. Dat blijven feestelijke momenten en het wordt nooit gewoon. Als die momenten je verrassen, zijn ze nog feestelijker 😉

Over verrassingen gesproken…

In mijn volgende blog heb ik een nieuwtje, dat ik zelf erg leuk vind en jullie ook, hoop ik.

Ik hoop dat jullie nu lekker nieuwsgierig worden. Raden mag 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *