Hostel aan zee nu ook als Groot Letter Boek

Hostel aan zee nu ook als Groot Letter Boek

Wat een leuke verrassing toen ik het pakketje ging ophalen, dat bij de buren afgeleverd was, en er niet alleen het verwachtte pakketje lag, maar nog een tweede pakketje waar ik geen melding van had gehad.

Het bleken de presentexemplaren te zijn van de Groot Letter Boeken van Hostel aan zee, dat in maart 2020 is verschenen als reguliere uitgave en als e-book (ook te lenen via Kobo Plus en de Online Bibliotheek).

Groot Letter Boeken zijn heel prettig als je wat moeite met het lezen op ‘normaal’ formaat krijgt. Bijvoorbeeld als je ’s avonds in bed graag zonder bril leest (en je, zoals mij regelmatig overkomt, ongemerkt boven je boek in slaap sukkelt 😉 ).

Zelf lees ik ook veel op de e-reader en daarop maak ik ’s avonds de letters iets groter. Ook fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *