Hoera! Hostel aan zee is uit

Hoera! Hostel aan zee is uit

Hoera! Hostel aan zee is nu overal verkrijgbaar.

Hostel aan zee

Hostel aan zee is verkrijgbaar als hardcover boek en als e-book. Later zal ze ook verschijnen als Grote Letter Boek. Ook al mijn andere romans zijn verkrijgbaar als e-book en bijvoorbeeld te lezen via de online bibliotheek (gratis als je lid van de bibliotheek bent!) en in het Kobo Plusabonnement. Nu de (meeste) bibliotheken gesloten zijn, is digitaal een e-book lenen een goed alternatief.

Sinds een jaar of vijf ben ik in het bezit van een e-reader. Ik had deze vlak voor een vakantie waarbij ik per trein zou reizen aangeschaft. Uit puur praktische overwegingen: klein, weegt bijna niets, maar er kan een hele koffer aan boeken op. Nog voor de vakantie om was, was ik verkocht. De e-reader is zo makkelijk mee te nemen en natuurlijk was het even wennen, maar het duurde niet lang voor ik koos voor een e-book in plaats van een fysiek boek, als ik die keuze had. Mijn e-reader heeft ook achtergrondverlichting, dus ’s avonds in het donker in bed lezen is geen probleem. Het is me verschillende keren gebeurd dat als ik na een paar e-books weer een gewoon boek had, ik het licht uitdeed om te gaan lezen of over de pagina’s swipe om om te slaan 🙂

Hebben jullie een voorkeur voor een fysiek boek of een e-book of maakt het niets uit?

Bijna stukgelezen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *