Ergens had ik nog…

Ergens had ik nog…

Wat de aanleiding was om er ineens aan te denken…

… geen idee.

Maar ergens…

… moest ik nog een doosje met stempels hebben.

Ergens bleek overigens verrassend dichtbij. Namelijk gewoon in de schrijf/computer/hobbykamer 🙂

De afgelopen tijd zijn we zoveel aan het slepen geweest met bedden, kasten, bakken en dozen dat ik sommige dingen totaal uit het oog was verloren.

Zoals die doos met stempels.

Het bleek dat die doos steeds braaf was meeverhuisd. Ik kon niet eens meer bedenken wat voor stempels erin zaten, want hij was al in geen jaren open geweest.

Tot nu.

O jaaa!

Hoe kon ik dat vergeten? Onder andere een hele set met schrijfgerelateerde stempels! Wat jammer dat ze zolang niet gebruikt zijn. Desondanks deden verschillende inktkussentjes het nog, dat was een meevaller.

Ik had meteen een project voor ogen waarbij de stempels goed gebruikt kunnen worden.

Ik ben namelijk lid van een plottergroep op Facebook waar je je elke maand kunt inschrijven voor een maandopdracht. De opdracht van deze maand, een doosje voor acht waxinelichtjes, was technisch gezien niet zo uitdagend, maar wel mooi en dan is het natuurlijk juist leuk om het ontwerp je eigen twist te geven.

Om het setje compleet te maken heb ik de waxinelichtjes opgesierd met mijn motto: Lezen is dromen (met open ogen).

Ik ga het doosje beslist vaker maken, niet alleen in deze Lezen-is-dromen-uitvoering, want er zijn meer dan genoeg gelegenheden te bedenken waarop het leuk is zo’n doosje waxinelichtjes te geven. Zomaar, bijvoorbeeld 😉

Overkomt het jullie ook wel eens dat je iets zo lang niet gebruikt (of doet) en het dan eigenlijk moet herontdekken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *