En dan…

En dan…

Zo, dat waren een paar drukke maanden!

Maar…

Er liggen nu wel mooie dingen in het verschiet!

Jeugdboeken

Allereerst verschijnen er in september twee boeken bij uitgeverij Den Hertog:

1) Iza en De Zandruiters

Dit is alweer het achtste deel in de serie over paardenmeisje Iza en haar muisgrijze pony Muis.

In dit deel doet ze samen met een paar vrienden en vriendinnen mee aan een optocht, maar Iza zou Iza niet zijn als het allemaal vanzelf zou gaan…

2) Een nieuw begin

Een nieuw begin is het vervolg op Een nieuwe start. Lydia en Tamar hebben na hun verhuizing inmiddels hun draai gevonden in Huislo, maar als Michel bij hen komt wonen, betekent dat toch weer een grote verandering. En dan wordt Lydia’s lievelingspaard ook nog eens vermist…

Romans

Tussen het schrijven en het verschijnen van boeken zit soms best veel tijd. In de tijd tussen het inleveren van het manuscript en het verschijnen van het boek gebeurt er natuurlijk heel veel, zoals bijvoorbeeld redactierondes, drukproeven en het ontwerpen van het omslag.

Het is dan ook niet raar om verschillende boeken in verschillende stadia onderweg te hebben. Zo liggen er nu voor mij drie romans voor de Romanserie bij Zomer & Keuning:

Het roer om

Wat als je van je lievelingstante zoveel erft dat je de mogelijkheid hebt om het roer om te gooien en je hart te volgen?

Van Het roer om heb ik vorige maand de proefdruk doorgenomen. Het volgende dat ik ervan zie, is als het goed is, de doos met auteursexemplaren.

Het roer om verschijnt op 12 oktober.

Winst voor het leven

In Winst voor het leven stuiten de nichtjes en hartsvriendinnen Miranda en Chantal op een familiegeheim, dat in eerste instanties alleen maar meer vragen oproept. Zullen ze ooit de antwoorden op alle vragen kunnen vinden?

Hiervan volgt nog een redactie/proefdruk-ronde.

Winst voor het leven verschijnt op 25 januari 2023

. . .

Tja, de derde roman is nog zo pril, dat daar nog geen definitieve titel voor is. Ik heb het manuscript namelijk gistermiddag pas ingeleverd.

Naar verwachting zal het in de tweede helft van 2023 verschijnen.

En nu?

En nu gaan we lekker vakantie vieren!

Mocht je in de buurt van Wuppertal zijn, dan is de Schwebebahn een aanrader!

Ik hoop dat jullie ook een fijne vakantie (gehad) hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *