Een nieuwe start – in drievoud

Een nieuwe start – in drievoud

September 2021 – een maand om nooit te vergeten.

Het begon met de postbode die tot twee keer toe een pakket met nieuwe boeken bracht:

Het eerste boek dat binnenkwam, was Iza en de verdwenen pony, alweer het zevende deel in de populaire serie over Iza en haar muisgrijze pony Muis.

Als Iza naar school wil gaan, ziet ze dat ze een lekke band heeft. Iedereen is al weg. Wat nu? Iza besluit op Muis naar school te gaan, maar of dat nu zo’n goed idee is…

Iza en de verdwenen pony

Een paar dagen later kwam Een nieuwe start binnen, mijn eerste boek voor tienermeiden.

Als de zussen Tamar en Lydia van Den Haag naar Huislo verhuizen, verandert er heel veel voor de meiden en dat is niet altijd makkelijk. Kan Tamar wel wennen in Huislo? Wat moet Lydia doen als een vriend in Den Haag nare dingen meemaakt? Gelukkig kunnen ze nog steeds paardrijden.

Een nieuwe start

Vlak na het verschijnen van deze boeken, stond de volgende nieuwe start al voor de deur: onze trouwdag.

Wat een prachtige eerste dag van ons huwelijk mochten we beleven! De regen, waarmee de dag startte, stopte tijdens de fotoshoot, zodat we zowel binnen als buiten foto’s konden maken op onze trouwlocatie Museum Buurtspoorweg Haaksbergen.

Nadat de daggasten gearriveerd waren, vertrokken we met de stoomtrein van Haaksbergen naar Boekelo, waar de burgerlijke en kerkelijke ceremonie plaatsvonden en ons huwelijk dus officieel startte.

Haha, wat kijken we tevreden

Na feestelijke koffie met gebak gingen we met de stoomtrein terug naar Haaksbergen. Daar maakten we de groepsfoto’s, genoten we van een heerlijk dinerbuffet en vierden we de rest van de avond feest.

Dat feest verder nog groter toen – en daar hebben we nieuwe start nummer drie – we ineens een videoverbinding hadden met het ziekenhuis en daar onze kleinzoon Daley net zijn opwachting had gemaakt en daarmee Frank en Michelle dus kersverse papa en mama waren geworden.

Welkom, lieve Daley!

Driemaal een nieuwe start, maar tienduizend redenen tot dankbaarheid!

*Alle trouwfoto’s zijn gemaakt door Damien en Annelieke van Tweemetervijf fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *