E-book van Hostel aan zee nu met 50% korting

E-book van Hostel aan zee nu met 50% korting

Deze maand geeft Uitgeverij Zomer & Keuning 50% korting op het e-book van Hostel aan zee.

Zin in een uitstapje naar zee? Dan is Hostel aan zee het perfecte boek. Het e-book kost deze maand maar 4,99!

Wist je trouwens dat al mijn romans als e-book zijn verschenen? Ze zijn uiteraard (online) te koop, maar ze zijn bijvoorbeeld ook gratis te lenen bij de Online Bibliotheek (als je lid bent van de Openbare Bibliotheek) en via het Kobo Plus abonnement.

Ruim zes jaar geleden heb ik mijn e-reader gekocht. In eerste instantie om puur praktische redenen: ik was veel onderweg met de trein, maar een boek neemt vaak veel plaats in in je tas en zo’n lekkere dikke pil is ook nog eens behoorlijk zwaar.

Zes jaar geleden zou ik met de trein op vakantie. In gedachten zag ik het al voor me: een enorme koffer, voor de helft gevuld met boeken (en dan nog bang zijn dat je het einde van de vakantie er niet mee haalt… herkenbaar?).

Een dag voor ik wegging heb ik nogal impulsief een e-reader aangeschaft. Een aankoop waar ik geen moment spijt van heb gehad! 12 bij 15,5 centimeter en nog geen 300 gram met de inhoud van een complete bibliotheek! Met achtergrondverlichting, wat heel prettig is in schemerige omstandigheden, maar ook in bed is het fijn. Al gebeurt het me ook weleens dat als ik een gewoon boek lees, ik het leeslampje uitknip en wil gaan lezen… Of dat ik over de bladzijde swipe om om te slaan… 🙂

Echte boeken staan absoluut beter in de boekenkast, maar inmiddels geef ik qua lezen de voorkeur aan het gemak en formaat een e-reader. Het hoesje van mijn e-reader is inmiddels dan ook zo’n beetje stukgelezen.

Wat heeft jullie voorkeur, een gewoon boek of een e-book? En waarom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *