Dubbel spel kleine zus geworden

Dubbel spel kleine zus geworden

Vorig weekend is Dubbel spel kleine zus geworden en ik besefte het niet eens.

Dat klinkt best dramatisch toch?

Gelukkig is overdrijven een vak waar ik soms best goed in ben 😉

Vorig weekend hadden we op zaterdag een afspraak in de buurt van Rotterdam en we hadden bedacht dat het een mooie gelegenheid was om nu het weer mocht samen op bezoek te gaan bij vrienden in de Randstad.

Hè, zo fijn om weer eens face-to-face bij te kletsen! We sloten af met een heerlijke wandeling over de Boulevard in Scheveningen. We hadden de zee al veel te lang niet gezien en dat had ik echt gemist (dat zal de invloed van mijn half-Urkse bloed wel zijn). Waar het ’s ochtends nog dikke, koude druppels regende, was het toen het droog werd zowaar warm. Genieten!

We overnachtten in een hotel in Zoetermeer, waar we bij het inchecken een formulier kregen om onze ontbijtwensen in te vullen. ’s Ochtends konden we het bestelde dan op het aangegeven tijdstip afhalen.

Eerlijk is eerlijk, op ons gemakje ontbijten in een ontbijtzaal met gebruikmaking van een welvoorzien ontbijtbuffet is leuker en toch ook relaxter, maar zo was het ook prima geregeld en hebben we evengoed op ons gemak genoten van het heerlijke ontbijt.

Vandaar aanvaardden we op ons gemak al geocachend de terugtocht. We proberen in elke Nederlandse gemeente minstens één geocache te vinden en plaatsen als Bleiswijk, Waddinxveen en Gouda hadden we nog niet (allebei).

We verlieten het hotel terwijl het onweer rommelde. De rest van de dag wisselden uitbundige zon en flinke regenbuien, al dan niet met onweer, zich af.

Met een score van 17 gevonden en 1 niet gevonden cache kwamen we thuis en vonden een briefje in de brievenbus dat er bij de overburen een pakketje bezorgd was.

We hadden niets besteld, dus we waren flink nieuwsgierig wat er dan wel in dat pakketje zou zitten. Vanwege het tijdstip moesten we geduld hebben tot de volgende dag om het pakketje op te halen.

En wat bleek?

Dubbel spel was kleine zus geworden!

Oftewel: het Grote Letter Boek van Dubbel spel is verschenen!

Grotere letters zijn heerlijk als het lezen wat meer moeite kost of als je zonder bril in bed, of ergens anders, wilt lezen.

Overigens is Dubbel spel net als al mijn andere romans ook als e-book verkrijgbaar en dat is weer prettig voor onderweg of op vakantie.

Met een kop thee erbij in een bijpassende mok is het dubbel spel genieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *