Auteursfeestje in het magazijn

Auteursfeestje in het magazijn

Afgelopen zaterdag was het inmiddels traditionele auteursfeestje bij uitgeverij Den Hertog. Alle kinderboekenauteurs die een nieuw boek uitbrengen krijgen dan het eerste exemplaar feestelijk overhandigd en natuurlijk is er een daarna gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Schrijven is een eenzaam beroep, heet het. Nu valt dat met de huidige social media kanalen wel een beetje mee, maar het is toch vele malen leuker om je collega’s in het echt te ontmoeten.

Met anderhalve meter tussenruimte, dat natuurlijk wel. Alle coronamaatregelen waren in acht genomen. Er was een flinke ruimte in het magazijn leeggeruimd zodat de stoeltjes op ruime afstand van elkaar geplaatst konden worden.

Op alfabetische volgorde kregen we ons nieuwe boek overhandigd.

Iza en het ruiterbewijs is alweer het zesde deel in de populaire paardenserie over Iza, die op manege In Galop woont en er allerlei avonturen beleeft met haar pony Muis.

We namen afscheid van onze redacteur Marija en hernieuwden de kennismaking met Elsemarie, die haar taken overneemt.

Voor iedereen was er een eigen bakje met heerlijke high tea-hapjes om op te smikkelen terwijl we met deze en gene bijkletsten. Gezellig!

Op naar volgend jaar naar een auteursfeestje dat hopelijk net zo gezellig is, maar niet meer in coronastijl gevierd hoeft te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *